dimecres, 21 de desembre del 2011

Felicitació de Nadal

Molt Bon Nadal i que tingueu el millor pel 2012!!

dimarts, 20 de desembre del 2011

Cantada de Nadal

No fa ni dues hores que hem acabat la cantada de Nadal i, així, a cop calent, la primera paraula que em ve al cap, és gràcies.
Gràcies a totes les mestres i els mestres de l'escola, per la seva complicitat, la seva paciència i per fer-ho anar tot tant rodó.
Gràcies als amics de la Casa de la Música, Manu, David, Ula, perquè heu fet possible que la música, i les emocions, arribessin a tothom.
Gràcies als pares i les mares que ens han ajudat, repartint programes, fent fotografies, ajudant a organitzar-ho tot.
Gràcies a la Parròquia, per deixar-nos l'espai.
Gràcies a en Josep Mª Valero, per l'entusiasme amb què s'hi ha implicat, un entusiasme que només poden oferir els amics.
Gràcies a tots els qui heu assistit a la cantada, perquè ens heu sabut transmetre l'escalfor necessària per poder cantar.
Però, sobretot, sobretot, gràcies a tots els nens i nenes de l'escola, perquè des del primer moment us hi heu posat amb tota la vostra il.lusió, ganes, bon humor i ho heu fet molt i molt bé.
I a la Lucía, que hauria d'haver cantat amb nosaltres.

dilluns, 12 de desembre del 2011

Opera en texans

Ja fa temps que l'Anna Bassons em va recomanar aquest programa (gràcies, Anna) i de debò que no decep. Un programa dinàmic, distret, divulgatiu però no per això menys rigorós, que ens posa a l'abast d'una manera entenedora un  gènere de vegades tan complicat com és l'ópera. Aquí teniu el darrer capítol que s'ha emès, però a través d'aquest enllaç podeu accedir a tota la resta. Molt i molt recomanable.

Enric Barbat

Noi, quina temporada!! Abans d'ahir va morir  l'Enric Barbat, un dels components del Setze Jutges (el sisè), i un dels grans oblidats de la cançó. 
I perquè no se'n perdi la memòria, aquí hi ha una altra de les seves cançons